Akcija "Slikovnicom za djecu Afrike"

1.4.2014. započeli smo našu akciju „Slikovnicom za djecu Afrike“ u nekoliko dječjih vrtića u Zagrebu. Dječjim vrtićima doniramo slikovnice, a naši volonteri, koji se pripremaju za odlazak na volontiranje u neku od zemalja, iz tih će slikovnica čitati i pričati djeci priče, družiti se s djecom.

Pročitaj više

Opremimo zajedno novi stan obitelji Zahirović

Ovu akciju uspješno smo završili do kraja 2013.g.
Udruga Plavi anđeo pomaže od 2012.g obitelji Zahirović i pokreće akciju za pomoć u uređenju njihovog novog doma. Ova velika obitelj s dvanaestoro djece konačno je uselila u novi stan u Novom Jelkovcu nedaleko Sesveta. No, stan je prazan, tri madraca i jedan TV jedino je što za sada imaju. Pozivamo vas sve, dragi prijatelji, da ukoliko možete, pomognete u financijskom ili materijalnom obliku.
Pročitaj više

Akcija za operaciju dječaka Ivana Tomića

Centar Plavi anđeo uključio se u akciju za dječaka Ivana Tomića (16) kojem je potrebna operacija obje noge, a liječnici su preporučili Dječju ortopedsku kliniku u Aschau im Chiemgau. 
Plavi anđeo uključuje se u ovu akciju i podržat će je sa otvorenim humanitarnim brojem  060 9017 (operater Moj Telekom) koji možete nazvati, a cijena po pozivu iznosi 5,00 kn + PDV  (ukupno 6,25 kn). 

Pročitaj više

Akcija ''Za djecu Kenije''-traje do 31.12.2012. (završena)


Pročitaj više