Volontiranje u Indiji-Tiruvannamalai

NAPOMENA:
Udruga Plavi anđeo do daljnjeg ne prima online prijave niti ne priprema zainteresirane za odlazak na volontiranje!

Svoje prijave za ovaj projekt Volontiranje u Indiji-Tiruvannamalai pošaljite putem ONLINE OBRAZCA ZA PRIJAVU ili ako imate problema na info@plavi-andeo.hr uz kraći životopis i objašnjenje zašto ste se zainteresirali za ovaj projekt.

Dom za djecu WIDE nalazi se u podnožju svete planine Arunachala u blizini centra Tiruvannmalaia, Tamil Nadu, Indija. Osnivačica sirotišta, Kumari Xavier, i sama je odrasla u sirotištu. U njenom domu djeci se pruža sve što im treba: hrana, odjeća, obrazovanje, itd... Njoj nije ništa nedostajalo osim jedne stvari: ljubavi. Iz ovog je razloga napustila svoj sigurni život i osnovala sirotište zajedno sa svojim suprugom Xavierom 2003. godine. Njihov prijašnji moto bio je i ostao kao načelo njihovog sirotišta: Svako dijete zaslužuje obitelj.

Indija_Tiruvannamalai-Projekt Krovni pokrov
Dom za djecu WIDE_Povijest

Pročitaj više

Volontiranje u Nepalu

NAPOMENA:

Udruga Plavi anđeo do daljnjeg ne prima online prijave niti ne organizira pripreme zainteresiranih osoba za odlazk na volontiranje!

 

Svoje prijave za projekt Volontiranje u Nepalu pošaljite putem ONLINE OBRASCA ZA PRIJAVU ili, ako imate poteškoća, na info@plavi-andeo.hr uz kraći životopis i objašnjenje zašto ste se zainteresirali za ovaj projekt i što Vas navodi na prijavu za odlazak na volontiranje u Nepal.

 

Za sve buduće volontere "građane svijeta" koji u srcu nose ljubav i osjećaj pomaganja drugima, brige o djeci i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, udruga Plavi anđeo organizira volontiranje u glavnom gradu Nepala, Kathmanduu te u Pokhari, nakon što je predsjednica udruge nedavno boravila i volontirala u toj predivnoj zemlji.


Pročitaj više

Volontiranje u udruzi

Želite li nam se pridružiti kao volonter u udruzi Plavi anđeo na raznim projektima, akcijama, pošaljite zahtjev sa svojim podacima putem ONLINE OBRAZCA ZA PRIJAVU.

Pročitaj više