Donacije

dhUčinite dobro djelo i uključite se u borbu protiv gladi i siromaštva u svijetu. I vaša najmanja uplata donacije nekome može biti najveća ako nema baš ništa, a u Africi je i ono malo novca jako puno i može spasiti i promijeniti nečiji život. Zahvaljujući vašoj donaciji, umjesto teškog rada već u najranijem djetinjstvu radi preživljavanja, dijete će ići u školu i imati dnevni obrok, napredovati i nadati se boljoj budućnosti. Javite nam se ako ste obitelj i želite donirati za neku siromašnu obitelj u Ugandi s mnogo djece, donirati im za hranu, za školovanje djece, kupiti im kravu ili kozu, brinuti o njima dugoročno.

Radimo i pomažimo pojedincima i obiteljima, dajmo im slobodu da rastu i razviju se onako kako oni žele i poštujmo pravo na život svake ljudske osobe.
Doniranjem novca danas, pomažete Centru Plavi anđeo da svojim radom i dobročinstvom pomogne i usreći što više djece i obitelji u Hrvatskoj i svijetu. Za sva planirana događanja i organizaciju potrebna nam je financijska podrška. Vjerujemo da su naše akcije i projekti jedinstvena prilika da baš Vi kao pojedinac ili Vaša tvrtka bude među prvima koja će podržati ovakvu vrstu aktivnosti i suradnju sa zemljama tzv "trećeg svijeta" u kojima je potrebno uključivati kreativne ljude koji svojim radom žele prekinuti krug siromaštva i raditi na promjenama i prosperitetu kako za sebe i svoje obitelji tako i za širu društvenu zajednicu u kojoj žive.

Uplate za sve naše akcije i projekte možete izvršiti na žiro-račun Centra Plavi anđeo. Kao svrhu uplate navedite neku od naših akcija za koju želite uplatiti donaciju ili samo napišite "donacija"ako odluku o akciji prepuštate nama.

Sve donacije uplaćene u poslovnicama Erste&Steiermarkische bank d.d. na naš žiro račun, oslobođene su plaćanja naknade banci (napomenite kod uplate).

Donirajte:
- za kupnju hrane siromašnim obiteljima u Bugembeu (vreće graha, riže, brašna... 1 vreća 50$)
- za dječje dekice, madrace, mreže za zaštitu od komaraca za djecu Ugande
- za dječje ruksake, pribor za školu u Osnovnoj školi Bugembe
- za dječje cipelice, uniforme za školu u osnovnoj školi Bugembe
- za 1 obrok u školi u Bugembeu
- za sponzorstva djece u slamu Bugembe, 30$ mjesečno
- za uređenje Osnovne škole u Bugembeu i dogradnju školske kuhinje
- za gradnju Osnovne škole Tukulu Umea
- za kupovinu 1 krave ili koze siromašnim i velikim obiteljima, oko 50$
- za gradnju kuće od blata velikim obiteljima, oko 600-1000$ u slamu Bugembe
- za gradnju kuće od cigle velikim obiteljima, oko 3000$ u slamu Bugembe
- za kupovinu spremnika-tanka za pitku vodu za pročišćavanje i skupljanje kišnice u ruralnim školama (1 tank od 15 tisuća litara oko 2.800 $)u Ugandi
- za gradnju dječjih igrališta u sklopu siromašnih Osnovnih škola u Ugandi
- za krizni fond (fond iz kojeg se isplaćuje novac za neku hitnu akciju pomoći nekoj obitelji)
- za rad udruge (promotivne materijale, održavanje web stranice...)Uplate na račun

IBAN:  HR 6924020061100610644     Erste banka d.d. (bez plaćanja naknade)
SWIFT:  ESBCHR22

Donirati možete i na način da svoje prikupljene nagradne bodove putem Diners Club kreditne kartice pretvorite u donaciju za Plavi anđeo. (Šifra HM054 Plavi anđeo).

Također možete svoje prikupljene nagradne bodove putem American Expres kartice pretvoriti u donaciju za Centar Plavi anđeo. (Upute na linku: http://www.membershiprewards.hr/prodajna-mjesta/pretrazivanje-ponuda/donacije/donacija-centru-plavi-andeo-25000-bodova/)


Što vam nudimo zauzvrat (pravne osobe koje se odluče donirati Plavi anđeo):

-neprocjenjivu zahvalnost da ste prepoznali smisao i kvalitetu naših akcija i dobročinstva i da želite biti dio hvalevrijedne inicijative
-Vaš logo na plakatima i publikacijama vezanim uz predstavljanje udruge na raznim događanjima i aktivnostima udruge
-Vaš logo i izražavanje zahvalnosti na našoj web stranici
-izražavanje zahvalnosti na podršci i spominjanje vašeg imena pri svakom televizijskom gostovanju (ukoliko nam je to dopušteno), kao i pri svakoj komunikaciji u tiskanim medijima
-mogućnost prezentacije vašeg poslovnog subjekta na planiranim koncertima tijekom godine

Vrlo rado ćemo s Vama porazgovarati o svim Vašim prijedlozima i drugim mogućnostima podrške ili iznosima donacije.

Donacije uplaćene preko Centra Plavi anđeo umanjuju poreznu osnovicu do 2%
od ukupnog prihoda u prethodnoj kalendarskoj godini pravnim i fizičkim osobama.


„Ja sam mala olovka u ruci Boga koji piše ljubavno pismo svijetu“. – Majka Tereza