Kako nam je bilo… Afro večer

Posjetitelji su mogli uz donaciju dobiti razne vreste originalnog afričkog nakita i odjeće, kalendara za 2016.g te raznih promotivnih materijala udruge kao što su šalice, torbe, pregače s logom Plavi anđeo. U prepunoj dvorani Češkog doma svojim doprinosom ugođaju su pridonjeli i razni gosti izvođači večeri. Nastupila je grupa bubnjara s poteškoćama u razvoju Vjeverice kojima je ovo drugi nastup na našem humanitarnom koncertu.
Plesna skupina Sheherezade i ove godina dala nam je podršku, a za vruću atmosferu i ples i ove godine pobrinuli su se prijatelji iz grupe Silaba sastavljena od umjetnika iz Senegala i Hrvatske. Mnogi od njih nam sviraju od početka osnutka udruge do danas svake godine.

Zahvaljujemo svima njima na podršci sve ove godine jer bez njih ne bismo uspjeli realizirati naš projekt izgradnje škole i Projekt pitke vode u Ugandi. Također zahvaljujemo udruzi Češka beseda na četverogodišnjoj suradnji i preljepoj dvorani koju nam ustupe za naša humanitarna druženja.

Zahvaljujemo i svima Vama, dragi naši koji ste svojim dolaskom upriličili ovu prekrasnu večer. Veliko hvala i Mariju Drausniku na fotografijama!