Humanitarna afro večer 13.11.2015.

Dragi prijatelji,
s veseljem i radošću Vam najavljujemo našu humanitarnu afričku večer, prepunu dobre afričke glazbe, plesa, veselja...a u organizaciji udruge Plavi anđeo.
Vjerujemo da pamtite naša dosadašnja događanja po dobroj afričkoj glazbi, pa će se tako i sada za dobar afro-ritam pobrinuti, kao i do sada, svih ovih godina, naši dragi prijatelji koji nas podržavaju u našim projektima.
Svirati će nam i pjevati grupa SILABA, koju ste imali prilike gledati i plesati uz njih i prošle godine na našen humanitarnom Eventu.
Svirati će nam i grupa bubnjara VJEVERICA koja se sastoji od osoba s tjelesnim oštećenjima, a podučava ih Sam Bushara. Plesna skupina SHEHEREZADE plesati će orjentalne plesove.

Očekuje Vas mnogo novog afričkog nakita iz Ugande koje ćete moći kupiti po povoljnim cijenama. Dio nakita je od papira, a ručno ga izrađuju djeca.
Pričati ćemo i o tome što smo radili ovog rujna u Ugandi na otoku Busagazi, prikazati vam to slikovito putem fotografija i filma, i još mnogo, mnogo toga...

Donacija za ulaznicu na afro večer je simbolična, 40kn.
Sve prikupljene donacije iskoristiti ćemo za opremanje dviju učionica s klupama u Osnovnoj školi, koju smo izgradili na otoku Busagazi.

To jedan od načina za prikupiti donacije za naš Projekt pitke vode u ruralnim područjima Ugande, te za ostale projekte za djecu u Africi. Jedan spremnik za vodu s pročiščivaćem i ugradnjom ispred osnovne škole košta oko 3000$. Zamislite koja je to radost za djecu da dođu u školu umjesto da kilometrima pješaće po vodu koja na kraju nije čista za piće. Otvorimo svoje srce, radujmo se zajedno s njima i pomognimo im barem kupnjom ulaznice, za koju zauzvrat dobivate jednu krasno ispunjenu večer i osjećaj u srcu da ste pomogli nekom afričkom djetetu. Povedite svoje prijatelje, rodbinu, znance.

Dođite i provedite s nama još jednu lijepu prekrasnu afro večer.

Petak, 13.11.2015. u 20 sati
Češki dom, Šubićeva 20, Zagreb
Ulaz 40 kn

Veselimo se Vašem dolasku
Vaš Plavi anđeo!