Humanitarni Event Plavi anđeo 5.12.2014.

Humanitarni event Plavi anđeoHumanitarna udruga Plavi anđeo s veseljem najavljuje još jedno zajedničko druženje u nizu u protekle 3 godine. Petak 5.12.2014. u 20 sati u Klubu Metropolis, Avenija Dubrovnik 10.

Ovaj puta smo ga nazvali Humanitarni Event i organizirali u drugom prostoru  nego do sada jer želimo zajedno s Vama, dragi naši, obilježiti trogodišnje humanitarno djelovanje udruge uz razna događanja i koncert raznih izvođača.

Vjerujem da mnogi od Vas pamte naše humanitarne koncerte po dobroj afričkoj glazbi, bubnjevima i plesu, pa tako niti sada to neće izostati.

Ovaj puta za vruću atmosferu pobrinuti će se glazbeni afro bend SILABA. 

U želji da Vas srdačno i svečano dočekamo, pobrinuli smo se za nježne zvukove violončela i violončelisticu Ljerku Končar.

Glasom, a i stasom, večer će uljepšati glazbene umjetnice u duetu LANA & SOFIJA. (Lana Janjanin i Sofija Široka).

Vruće pokrete orjentalnog plesa dočarati će vam umjetnice plesne skupine SHEHEREZADE.


Očekuje Vas i slatko iznenađenje večeri za Vaše nepce te fingerfood.

Na raspolaganju će biti i naši volonteri koji su volontirali u Africi, te ćete iz prve ruke moći ćuti sve o njihovim dojmovima i boravku u Africi, družiti se s njima. Također smo pripremili i izvlačenje nagrada u koje ulazi svaka kupljena ulaznica za Event, a za nagrade pobrinuli su se naši dragi sponzori poklon bonovima.

 

Donacija za ulazak na humanitarnu večer je 40 kn. Ipak je to jedini način da prikupimo nešto donacija za naš projekt pitke vode u ruralnim područjima Ugande, te za ostale projekte za djecu u Africi. Jedan spremnik za vodu s pročišćivačem i ugradnjom ispred osnovne škole košta oko 3000$. Zamislite koja je to radost za djecu da dođu u školu umjesto da kilometrima pješaće po vodu koja na kraju nije čista za piće. Otvorimo svoje srce, radujmo se zajedno s njima i pomognimo im barem kupnjom ulaznice za Event, za koju zauzvrat dobivate jednu krasno ispunjenu večer i osjećaj u srcu da ste pomogli nekom afričkom djetetu. Povedite svoje prijatelje, rodbinu, znance.

 

Mjesto održavanja Humanitarnog Eventa: 
Klub Metropolis, Avenija Dubrovnik 10, Zagreb. (tramvajska stanica Velesajam, prije Avenue Malla, linije broj 7 i 14)

Datum:  petak 5.12.2014.

Početak: u 20sati. Ulazak već od 19,30sati

 

Veselimo se Vašem dolasku kao i uvijek!

 

Eventu prethodi i predavanje tjedan dana ranije, 28.11. u 19 sati u Booksi, Martićeva 14d, Zagreb. Za sve one koji žele saznati nešto više o volontiranju u Africi i Indiji, kažemo: dođite!

 

Vaš Plavi anđeo