Humanitarni koncert Ruke plavog anđela 8.12.2013. u Češkom domuDragi prijatelji!

Pozivamo Vas na humanitarni koncert pod nazivom Ruke plavog anđela, u nedelju 8.12.2013. u 19 sati, koji će se održati u dvorani Češkog doma, Šubićeva 20, uz prodajnu izložbu fotografija.

Na koncertu će nastupiti afro bend Iroko, plesna skupina RadheSyam s tradicionalnim indijskim plesovima i Neven Dužević na gitari uz mali dječji zbor.

Dakako da ćete na koncertu moći nešto više saznati i o našim projektima uz kratki video film i projekciju fotografija s volontiranja. Biti će tu i neki od volontera koji su tijekom ove godine volontirali u Africi i Indiji, od kojih ćete moći ćuti njihova iskustva i dojmove s volontiranja.

Dođite i podržite naše projekte prikupljanja sredstava za poboljšanje kvalitete života djece u Ugandi. Ta su djeca gladna, bez hrane, odjeće, obuće, a mnogi o školi mogu samo sanjati jer nemaju za školarine. Mnoge od njih posjetili smo u njihovim domovima i uvjerili se u kakvoj situaciji se nalaze i žive.

Za vrijeme koncerta moći će se kupiti razni izvorni afrički predmeti i nakit, ogrlice i odjeća. Također će se moći kupiti i izvorne indijske stvari i odjeća kao i izložene fotografije na prodajnoj izložbi.

Naši volonteri biti će Vam cijelo vrijeme na usluzi.

Donacija za ulaz je 30 kuna, a svi koji žele i mogu, mogu donirati i više od toga.

 

U sklopu dana prikupljanja donacija otvorena je i izložba fotografija afričke djece u Knjižnici Marin Držić koju možete pogledati do kraja godine.

 

Radujemo se Vašem dolasku!