Misijska izložba fotografija u Knjižnici Podsused i Tribina 27.5. u 18 sati

Postavljena je prodajna izložba fotografija afričke djece u knjižnici u Podsusedu i može se razgledati sljedećih mjesec dana, od 7.5.2013. do 8.6.2013.

Pozivamo sve zainteresirane na Tribinu 27. svibnja u 18 sati na kojoj ćemo vam dati odgovore na sva pitanja vezana uz naše djelovanje i udrugu Plavi anđeo te volontiranje u Africi, Nepalu i Indiji. U sklopu Tribine prikazat ćemo naš novi 25-minutni film o životu djece u slamu u Bugembeu-Uganda te projekciju fotografija uz prezentaciju naših projekata o volontiranju, sponzorstvu djece i prikupljanju donacija za pomoć djeci bez roditelja.
 
Želite sponzorirati dijete u Africi koje je ostalo bez roditelja ili pomoći djetetu da se školuje ili možda donirati novac za one kojima je to potrebno? Budite jedan od dobročinitelja koji su se već uključili do sada. Znajte da za većinu afričke djece druženje s vršnjacima i bezbrižno djetinjstvo zamjenjuje surova borba sa siromaštvom i neimaštinom. Stoga željno očekujemo sve vas koji na bilo koji način želite pomoći.
 
Vjerujemo da svaka osoba ima sposobnost svojim pozitivnim djelovanjem učiniti dobro sebi i drugima. Ako ste i Vi ta osoba pridružite nam se u ponedjeljak 27. svibnja 2013. godine u Knjižnici Podsused, Podsusedski trg 3 u 18 sati.
 
Radujemo se vašem dolasku!
Plavi anđeo

Plakat za izložbu slika u knjižnici Podsused