Izvješće s humanitarne izložbe "Za djecu Kenije " i promocije udruge

U ponedeljak 19.12.2011. godine u Češkom domu u Zagrebu održana je promocija Centra za hunanitarni rad, volontiranje i pomoć djeci i siromašnima u zemlji i svijetu „Plavi anđeo“ uz humanitarno-prodajnu izložbu fotografija „Za djecu Kenije“.

26 fotografija autorice Dragice Kopjar krasile su zidove dvorane pokazujući kenijsku surovu realnost. Mnogobrojni posjetitelji ponukani viđenim prizorima, svoj doprinos Centru dali su kroz kupnju fotografija, kalendara, bedževa, autentičnog nakita i naravno svojim donacijama. Večer je upotpunjena prigodnim programom uz nastupe mlade pjevačice Sare Knežević te glazbenika Sama, Vedrana i Svemira koji su svoje umijeće pokazali svirajući djembe, indijansku flautu i didgerido. Posjetiteljima su se obratili predsjednica udruge i autorica izložbe Dragica Kopjar , urednik emisije „Misija zajedno“ na hrvatskoj televiziji Robert Tomić Zuber, te gospođa Marija Radonić zamjenica predsjednika uprave Diners Club kojoj je Dragica Kopjar uručila na dar jednu fotografiju u znak zahvale na sponzorstvu.

Ovo je bila prva od mnogobrojnih planiranih aktivnosti Centra „Plavi anđeo“ te ovom prigodom zahvaljujemo svima na dolasku i doprinosu.

Hvala vam od srca

Plavi anđeo