Akcija za operaciju dječaka Ivana Tomića

Centar Plavi anđeo uključio se u akciju za dječaka Ivana Tomića (16) kojem je potrebna operacija obje noge, a liječnici su preporučili Dječju ortopedsku kliniku u Aschau im Chiemgau. Njegovi roditelji Ivana i Pero Tomić s cijelom obitelji i prijateljima pokušavaju sve kako bi prikupili oko 40.000 eura koliko je potrebno  za operaciju i odveli Ivana u Njemačku gdje su već bili u travnju prošle godine na pregledu s Ivanom. Liječnici su tada utvrdili da postoji indikacija za operaciju koja bi mu omogučila uspravno i ekonomičnije hodanje, jer on sada ima izražen hod s koljenima u fleksiji tj. hodom u čučnju.
Naime, Ivan je rođen u 29. tjednu trudnoće čije su šanse za preživljavanje bile jako male. On je preživio i proveo tri mjeseca u inkubatoru, a nakon toga se počelo sa razvojnom kineziterapijom u specijalnoj bolnici na Goljaku. Svoje prve korake napravio je tek u šestoj godini uz pomoć roditelja.

Majka Ivana je prekinula radni odnos kako bi preuzela brigu o sinu. Danas je on šesnaestogodišnjak, učenik srednje škole kojeg svaki dan dovoze i odvoze iz škole. Želja mu je da jednog dana hoda uspravno i bez bolova kao i njegovi vršnjaci. Više o Ivanovim nalazima pročitajte ispod klikom na "Ivanovi nalazi".Ivanova majka za tu akciju otvorila je posebni žiro račun na svoje ime, na koji se mogu uplatiti donacije za Ivana:

2330003-3152419042 Splitska banka-Ivana Tomić

Za uplate iz inozemstva:

IBAN: HR03 2330 0033 1524 19042
SWIFT CODE:  SOGEHR22


Na zamolbu Ivanove majke Plavi anđeo uključuje se u ovu akciju i podržat će je s otvorenim humanitarnim brojem 060 9017 (operater Moj Telekom) koji možete nazvati, a cijena po pozivu iznosi 5,00 kn + PDV  (ukupno 6,25 kn).

Akcija sa humanitarnim brojem  započela je od 13.12.2012. i trajat će sve do 31.5.2013. do kada možete zvati ovaj broj i pomoći Ivanu prikupiti dovoljno sredstava za operaciju.

Njegovi prijatelji i rodbina također su se uključili u ovu akciju i u nekoliko mjeseci planiraju razne akcije za prikupljanje pomoći.
Vjerujemo u Vaša velika srca i uključivanje i u ovu akciju. Zovite humanitarni broj 060 9017.