Afrika u srcu - humanitarni koncert

Pozivamo Vas na veliki humanitarni koncert AFRIKA U SRCU koji će se održati 28.11.2012. u dvorani Češkog doma, Šubićeva 20, u Zagrebu s početkom u 20 sati.
Ulaz je moguć već od 19 sati jer ćete moći kupiti izvornu afričku i indijsku odjeću, nakit i druge predmete, kao i fotografije afričke djece. Sav prihod namijenjen je za najsiromašniju djecu bez roditelja u naselju Bugembe u Ugandi.
Svoju pozitivnu energiju sa svima Vama širit će i dijeliti od srca, afro bend Iroko i Krešimir Oreški sa izvornom afričkom glazbom i napjevima, Sam Bushara sa grupom bubnjara sa psihofizičkim smetnjama u razvoju, Svemir Ayan Vranko pjevat će samo za Vas i svirati gitaru i didgerido, Ljerka Končar pozdravit će Vas uz Bacha i violončelo, a sve to popratit će Dragica Kopjar na gongima Zemlja i Mjesec.
Dođite i zabavite se, opustite, zapjevajte, zaplešite....kupite neku sitnicu i osjetite radost u srcu da ste upravo Vi svojim dolaskom spasili još jedan dječji život od gladi i omogučili mu dnevni obrok.
Sav prihod od donacija ulaznica i prodanih predmeta i odjeće odlazi upravo za djecu u jednom od najsiromašnijih naselja Ugande Bugembeu.

Plavi anđeo