Koncert u veselom i rock raspoloženju

Humanitarni koncert Pjesmom za male anđele protekao je u trosatnom izmjenjivanju izvođača. U prepunoj dvorani društvenog centra kino Mosor , 6.4.2012. održan je glazbeno plesni spektakl začinjen bubnjarima Tribal jam orchestre koji su uz ples s vatrom i ples mladih breakdeansera ostavili publiku bez daha u dimu i vatri. Plesači udruge Bandoleros plesali su salsu i trbušni ples dok su pjesmom osvajali publiku Bojan Jambrošić i Barbara Dautović. Na kraju je pravi rock događaj izveo Zoran Mišić sa svojim bendom, izvodeći domaće i strane poznate i manje poznate rock stvari, dok je publika pjevala zajedno s njim i plesala. Pogledajte i prve fotografije sa događaja.

Koncertu je prisustvovao i dio obitelji Zahirović, školska djeca, te malene Antonija, Žaklina i najmlađa Stela kojima je i bio namijenjen koncert i za koje smo uspjeli prikupiti ponešto financijskih sredstava kako bi ta velika obitelj mogla normalnije živjeti. Bila je to prva u nizu velikih akcija za njih u ovoj godini, dok su ostale akcije tek pred nama. Priložene su i fotografije sa koncerta pa pogledajte i uživajte.

Zahvaljujemo svim izvođačima večeri na maksimalnom trudu, zahvaljujemo Udruzi plesača Bandoleros i Centru za razvoj i promociju medijske kulture „Top“ , na suradnji na ovom projektu. Isto tako zahvaljujemo svim medijima koji su nas podržavali: HTV, Tv Jabuka, Otvoreni radio, Plavi radio, Radio cibona, Aktual. Zahvaljujemo svim sponzorima na projektu, svim volonterima, te svim dragim posjetiteljima bez kojih ovaj projekt ne bi imao smisla.
Hvala Vam od srca.

Dragi prijatelji i dalje Vas molimo da se uključujete i Vi u akciju jer obitelji je stalno potrebna pomoć u hrani, kao i odjeći i obući, a najesen će djeci biti potrebne knjige i školski pribor za nastavak školovanja. Pomoći možete na razne načine: uplatom donacije na žiro račun udruge ili prikupljnjem hrane i druge materijalne pomoći i dostaviti je u sjedište udruge, a mi ćemo je prosljediti obitelji. Također prikupljamo financijsku i materijalnu pomoć za još neke siromašne obitelji tako da cijenimo svaku Vašu i najmanju donaciju ili pomoć u hrani.

Plavi anđeo


 zagrebancija.com o koncertu