Božićne i novogodišnje čestitke od naše sponzorirane dječice iz Ugande i Kenije

Čestitke i zahvale od naše dječice iz Ugande i Kenije stižu nam svakodnevno kao i svake godine za Božić i Novu Godinu. Izdvojili smo samo neke od njih te ih možete pogledati u galeriji.

Kako nama tako i našim sponzorima dječice u Africi koji igraju veliku ulogu u njihovim životima i njihovi su drugi roditelji. Pa što drugo nego poželimo im ono što im žele i naša dječica. Dug i sretan život! 

Najbolji način za pomoći tamošnjoj djeci je osigurati im edukaciju, da nauče nešto i da se u životu znaju bolje snalaziti, da u budućnosti znaju i mogu otvoriti neki svoj biznis i tako pomagati i izdržavati roditelje i veliku obitelj. A za to ste svi Vi zaslužni koji se nesebično trudite odvojiti od onog, što za naš pojam, Vi imate malo i dati onima koji zaista nemaju ništa osim ljubavi. Hvala Vam!Dragi naši sponzori, čestitke za Božić i pisma vaše dječice su nam stigla i uskoro ih šaljemo svima vama. Ima ih mnogo pa vas molimo i za strpljenje.

A mi smo za Vas odabrali prekrasnu čestitku i crtež malene Anne iz Bugembea koja je nedavno dobila svoje sponzore. Njezin prekrasni veliki osmijeh na licu govori sve.

Uz nju i mi Vam svima želimo sretan Božić i Novu 2017.!Sretan Božić svima od naše dječice u Busagaziju ispred nove škole i spremnika za vodu!Stigle su nam i čestitke iz Kitalea u Keniji od naše dječice za Božić i Novu 2017.!