Najavljujemo predavanja i humanitarni koncert

HUMANITARNI KONCERT
 
Ponosno najavljujemo naš četvrti tradicionalni humanitarni koncert krajem godine, u nedelju 8.12.2013. u 19 sati u Češkom domu. Kako udruga od ove godine, pored Afrike, djeluje i u Indiji i u Nepalu, tako ćemo na koncertu spojiti tradicije Afrike i Indije.
Tako ćete moći zaplesati na afro glazbu uz afro bend Iroko, uživati u indijskom plesu uz grupu RadheSyam i Gayatri Marić, a Neven Dužević otpjevat će na gitari s malim dječjim zborom iz Španskog našu pjesmu Ruke plavog anđela koja je na neki način postala i himna udruge.
Dođite, čekaju Vas i mnoga druga iznenađenja koja nećemo otkriti.
Moći ćete kupiti suvenire, nakit i odjeću iz Ugande i Indije, kao i naše promotivne razne materijale kao što su kalendari, torbe, DVD s filmom i sl. Biti će postavljena i prodajna izložba fotografija afričke djece.

Na koncertu ćete moći čuti i više o našim projektima prikupljanja donacija za djecu u Ugandi, kao i o odlasku na volontiranje, a svoje dojmove iznjet će i volonteri koji su se upravo vratili.

PREDAVANJA I IZLOŽBE:

ZAGREB

Postavljena je humanitarna izložba fotografija u Knjižnici Marin Držić od 25.11.- 31.1.2014. U sklopu izložbe održat ćemo i predavanje uz projekciju filma o Africi i to 16.1.2014. u 10 sati.

15.11. održano predavanje uz projekciju filma u Osnovnoj Školi Nikola Tesla u Prečkom.

BJELOVAR

26.11.2013. održano predavanje uz projekciju filma u Obrtničkoj školi i u Tehničkoj školi u Bjelovaru.

OSIJEK

 11.12.2013. u 18 sati održati će se predavanje uz projekciju filma u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici u Osijeku.

12.12.2013. u 17 sati predavanje uz projekciju filma na Medicinskom fakultetu u Osijeku, Josipa Huttlera 4.


Pratite i dalje naša događanja i obavijesti. Dođite i saznajte sve što vas zanima.


Plavi anđeo