Predavanje u Zadru i Splitu te u Pomorskoj školi

Protekla 2 mjeseca za udrugu Plavi anđeo bila su izrazito aktivna. Prvo smo se priključili kampanji "Hrvatska volontira" i u sklopu kampanje imali Dan otvorenih vrata za sve zainteresirane za donacije i rad udruge. Taj dan posjetilo nas je dosta donatora, te smo tako prikupili dosta materijalnih donacija koje smo isti dan dostavili nekim našim korisnicima.

Plavi anđeo u Zadru

Predavanje u Zadru 3.10.13. proteklo je u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice gdje smo pred punom dvoranom prikazali film iz Ugande te prezentirali projekte uduge Plavi anđeo. Svi zainteresirani za uplatu donacija za djecu mogli su iz prve ruke ćuti za koje projekte mogu uplatiti donacije. Također su se mogli kupiti i promotivni materijali udruge kao i nakit iz Afrike. Zahvaljujemo svim zadranima koji su nas posjetili te večeri. Hvala zadarskoj TV VOX i Hrt Radio Zadar na medijskoj podršci!

Plavi anđeo u Splitu

U Splitu su održana 2 predavanja na Pomorskoj školi Split u dvije smjene, na poziv prof Zdenke Blaslov, a u sklopu našeg projekta Suradnja sa školama u Hrvatskoj. Dogovoreno je da škola prikuplja mjesečene donacije za udrugu Plavi anđeo, a za njezine projekte u Ugandi. U sklopu predavanja učenicima je bio prikazan film o životu djece u Ugandi te napravljena usporedba sa njihovim životom u Hrvatskoj. Učenici su bili veoma zainteresirani za predavanje. Zahvaljujemo profesorici Zdenki i ravnatelju škole.

Večernje predavanje isti dan 17.10.13.održano je u prepunoj dvorani Nadbiskupskog Sjemeništa u Splitu, gdje su također svi prisutni gledali film o Ugandi i slušali predavanje o projektima koje imamo u Africi, Keniji, Indiji i Nepalu. Zahvaljujemo svima na dolasku kao i donacijama koje su donirali za djecu. Veliki broj splićana došao je upravo zbog zainteresiranosti za odlazak na volontiranje u neku od zemalja kao i za sponzoriranje djeteta.
Drago nam je da smo se mogli predstaviti gradu Splitu i vjerujemo da ćemo se vidjeti uskoro ponovno!
Zahvaljujemo Hrt Radio Split i Radio Suncu Split na medijskoj podršci!