Volontirajte u Ugandi i Keniji ili sponzorirajte dijete

Želite li volontirati u Africi, a ne znate kako? Plavi Anđeo ima za vas rješenje. Pročitajte više na stranici "Volontiranje u Ugandi". Za volontiranje u Ugandi sve više ima zainteresiranih, a može se otići u vremenu kada to Vama odgovara.

Ostvarite svoje životne snove i suočite se sa stvarnošću života u Africi na licu mjesta. Pokušajte svojim radom doprinijeti i potruditi se što više pružiti ljubavi ali i znanja, kako djeci tako i odraslima u lokalnoj zajednici u sklopu projekata koje izaberete.

Također možete otići i volontirati u Keniju, na jezeru Victoria, kod grada Kisumu. Sve vas koji želite dati podršku našim volonterima prije odlaska, bilo financijsku, bilo materijalnu u obliku igračaka, nogometnih lopti, pribora za školu, balona i slatkiša za djecu, javite nam se.

Financijske podrške volonterima za kupnju toga svega za djecu svakako su dobrodošle na naš žiro račun s naznakom svrhe plaćanja "za djecu Ugande". Želite li biti sponzor djetetu bez roditelja u Ugandi? Pročitajte više na stranici "Sponzorstvo djece u Ugandi".