Najavljujemo..

Najavljujemo veliki humanitarni koncert pod nazivom AFRIKA U SRCU koji će se održati u Češkom domu, Šubićeva 20, dana 28.11. u 20 sati. Na koncertu će nastupiti grupa Iroko koju predvodi Krešimir Oreški, zatim Sam Bushara i prijatelji, Svemir Vranko, Ljerka Končar -violončelo i Dragica Kopjar-gong.
Bit će to ujedno i obilježavanje godišnjice udruge Plavi Anđeo sa najnovijim projekcijama fotografija sa volontiranja u Ugandi, gdje ćete moći iz prve ruke čuti sve o volontiranju u Africi a također i iskustva i dojmove volontera koji su se upravo vratili iz Ugande.
Očekujemo Vas sa srcem da dođete i podržite akciju prikupljanja sredstava za siromašnu djecu bez oba roditelja u Bugembe-Uganda. Ta su djeca gladna, nemaju hranu, odjeću, obuću, ne mogu plaćati školarinu jer su bake i djedovi stari koji su preuzeli brigu o njima. Posjetili smo neke od njih u njihovim domovima i uvjerili se u situaciju u kojoj se nalaze.
Donacija za ulaz na koncert je 30kn, no tko želi i može, može donirati i više od toga.
Na koncertu će se moći kupiti razni izvorni afrički predmeti i nakit te afrička odjeća. Također će se moći kupiti izvorne indijske stvari i odjeća kao i izložene fotografije na izložbi. Zato dođite ranije, već od 19sati i pogledajte naše štandove, kupite nešto, jer prihod od toga također ide za siromašnu djecu Ugande. Naši volonteri bit će vam na usluzi.

Također je u sklopu akcije Afrika u srcu, u pripremi postavljanje humanitarne misijske izložbe fotografija afričke djece u knjižnici Prečko od 19.11.2012. U sklopu izložbe održavat će se i Tribine o Africi, o načinu života, o volontiranju u Africi uz projekciju fotografija. Točan datum Tribine naknadno ćemo javiti na našoj web i facebook stranici.
Otvorite svoja srca i priključite se ovim akcijama kako bi olakšali nečiji život, kako bi neko drugo dijete osjetilo radost u srcu.
 Kao što kaže Majka Tereza: "Ne možete nahraniti cijeli svijet, no ako ste nahranili jedno dijete i spasili ga od gladi barem na jedan dan, učinili ste mnogo i imat ćete osjećaj u srcu kao da ste nahranili cijeli svijet".

Hvala Vam od srca

Plavi anđeo