Volontiranje u Indiji-Tiruvannamalai

Svoje prijave za ovaj projekt Volontiranje u Indiji-Tiruvannamalai pošaljite putem ONLINE OBRAZCA ZA PRIJAVU ili ako imate problema na info@plavi-andeo.hr uz kraći životopis i objašnjenje zašto ste se zainteresirali za ovaj projekt.

Dom za djecu WIDE nalazi se u podnožju svete planine Arunachala u blizini centra Tiruvannmalaia, Tamil Nadu, Indija. Osnivačica sirotišta, Kumari Xavier, i sama je odrasla u sirotištu. U njenom domu djeci se pruža sve što im treba: hrana, odjeća, obrazovanje, itd... Njoj nije ništa nedostajalo osim jedne stvari: ljubavi. Iz ovog je razloga napustila svoj sigurni život i osnovala sirotište zajedno sa svojim suprugom Xavierom 2003. godine. Njihov prijašnji moto bio je i ostao kao načelo njihovog sirotišta: Svako dijete zaslužuje obitelj.

Indija_Tiruvannamalai-Projekt Krovni pokrov
Dom za djecu WIDE_Povijest

Pročitaj više

Volontiranje u Nepalu

Svoje prijave za projekt Volontiranje u Nepalu pošaljite putem ONLINE OBRASCA ZA PRIJAVU ili, ako imate poteškoća, na info@plavi-andeo.hr uz kraći životopis i objašnjenje zašto ste se zainteresirali za ovaj projekt i što Vas navodi na prijavu za odlazak na volontiranje u Nepal.

 

Za sve buduće volontere "građane svijeta" koji u srcu nose ljubav i osjećaj pomaganja drugima, brige o djeci i pomoći onima kojima je to najpotrebnije, udruga Plavi anđeo organizira volontiranje u glavnom gradu Nepala, Kathmanduu te u Pokhari, nakon što je predsjednica udruge nedavno boravila i volontirala u toj predivnoj zemlji.


Pročitaj više

Volontiranje u Indiji- McLeod Ganj i New Delhi

Plavi anđeo priključuje se projektu ˝Why today˝ ("Zašto danas˝) i time omogućuje volontiranje u New Delhiju u Indiji, te projektu volontiranja na sjeveru Indije u MCLeod Ganju. Ovim projektom također želimo potaknuti zainteresirane ljude sa humanitarnim karakterom da se odvaže otići volontirati u neku zemlju jer time stječu neprocjenjivo iskustvo humanitarne pomoći i stručnu korist koja oplemenjuje kako radno iskustvo, tako i duhovni razvoj.

Svoje prijave za ovaj projekt Volontiranje u Indiji pošaljite putem ONLINE OBRAZCA ZA PRIJAVU ili ako imate problema na info@plavi-andeo.hr uz kraći životopis i objašnjenje zašto ste se zainteresirali za ovaj projekt i što Vas navodi na humanitarni rad i odlazak volontiranja u Indiju. 

Pročitaj više

Volontiranje u Keniji

NAPOMENA: ONLINE prijave za volontiranje u Keniji ne primamo do daljnjeg!

Plavi Anđeo za Vas organizira i volontiranje u jugo-zapadnom dijelu Kenije kod jezera Victoria, kao što to imamo i s druge strane jezera u „biseru Afrike" Ugandi. Sve te prirodne ljepote tog dijela zemlje moći ćete posjetiti prilikom volontiranja.

Pročitaj više

Volontiranje u Ugandi

NAPOMENA: ONLINE prijave za volontiranje u Ugandi do daljnjeg ne primamo!

Plavi Anđeo organizira volontiranje u Ugandi i poziva sve Vas da se priključite ljudima koji putuju i istovremeno rade dobra djela. Volontiranjem u ovoj predivnoj zemlji "biseru Afrike", steći ćete nova poznanstva, nove kulture, neprocijenjiva iskustva i vidjeti nezaboravan krajolik. Plavi Anđeo će se pobrinuti da vam organizira željeni program volontiranja, siguran smještaj, bezbrižan put i ostalo.
Naši volonteri su: -smješteni u volonterskoj kući u lokalnoj zajednici ili po želji u obližnjem Guest Hausu.
-ponuđeni individualnim ili grupnim učenjem i vježbanjem jezika, plesova, bubnjanja kao i osjećajem za pomaganje i osobno zadovoljstvo.

Pročitaj više

Volontiranje u udruzi

Želite li nam se pridružiti kao volonter u Centru Plavi anđeo na raznim projektima, akcijama, pošaljite zahtjev sa svojim podacima putem ONLINE OBRAZCA ZA PRIJAVU.

Pročitaj više