Volontiranje u udruzi

Želite li nam se pridružiti kao volonter u Centru Plavi anđeo na raznim projektima, akcijama, ispinite ONLINE OBRAZAC ZA PRIJAVU ili u slučaju poteškoća pošaljite zahtjev sa svojim podacima na naš e-mail: info@plavi-andeo.hr

Volontirati možete kao stručnjak na promoviranju udruge, kao grafički dizajner, kao informatički stručnjak za održavanje web stranica, prevoditi materijale na engleski i njemački i obratno, raditi na pisanju zahtjeva i prikupljanju donacija za udrugu, obilasku potrebitih obitelji, sponzoriranju prijevoza do potrebitih, administracija, stručnjak za pravna pitanja.... Vaš dobitak i korist u tome su neizmjerni jer koliko oplemenjujete radno iskustvo tako oplemenjujete i svoj duhovni razvoj.

Želite li volontirati izvan Hrvatske pomoći ćemo vam u relizaciji preko humanitarnih  organizacija u zemljama s kojima smo ostvarili suradnju i čiji smo ambasadori.Tako smo prva udruga u Hrvatskoj koja šalje zainteresirane volontere iz Hrvatske, bez ikakvog iskustva, ali sa puno dobre volje, želje i ljubavi u neke afričke zemlje na volontiranje. Osjetite i Vi nove izazove kulturološke razmjene, odaberite rad sa djecom, podučavanje jezika u školama i mnoge druge programe, ostvarite nova poznanstva, putujte i spojite ugodno s korisnim.
Na ovaj način Plavi anđeo želi poticati građane na što veće uključivanje u volonterski rad u Hrvatskoj, te volontiranje sa siromašnom i bolesnom djecom po sirotištima za nezbrinutu djecu, na osnovnim i srednjim školama, te u lokalnoj zajednici na raznim projektima u Africi i u drugim zemljama.
 
Na ovaj način dobrovoljno ulažete svoje vrijeme, trud, znanje, vještine i svoj novac za dobrobit druge osobe ili opću dobrobit, preko neprofitne organizacije, a prema Zakonu o volonterstvu.

„Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi“ – 
Majka Tereza