Sponzorstvo udruge

Budite i vi naš sponzor, time nam pomažete u radu za dobročinstvo društvene zajednice.
Sponzorirajte nas, potrebno nam je za održavanje stranica, tiskanje promotivnog materijala,
organizacije koncerata i sl. Bez vaše pomoći ne možemo pomagati drugima.

Zauzvrat ćemo vas promovirati na našim stranicama, poslati zahvalu. Javite nam se na e-mail udruge: info@plavi-andeo.hr. Za sve dogovore i pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Budite sponzor naših humanitarnih izložbi i koncerata kojima prikupljamo financijska sredstva
za najsiromašniju djecu bez roditelja u Africi.
Možete donirati svoje usluge i proizvode za naše potrebe kao što su: fotokopiranje, tiskanje promotivnih artikala, izrada bedževa, printanje i obrada fotografija i sl.
Pomoći Udruzi možete i na način da želite organizirati aukciju slika ili prodaju knjiga i sl, a da prihod poklonite Udruzi. Donirati možete i cvijeće za akcije prikupljanja sredstava. Umjetnici nam mogu donirati razne svoje radove koje možemo prodavati i tako prikupiti novčana sredstva.
Ako ste vlasnik nekog kluba ili prostora u bilo kom dijelu Hrvatske i želite nam ga ustupiti za humanitarno događanje s ciljem prikupljanja sredstava za djecu Afrike, javite nam se.

Pomoći nam možete i tako da sami organizirate u svom mjestu-gradu neku priredbu, koncert, event i sl. te da prihod od toga donirate udruzi Plavi anđeo. Pomozite nam da i ljudi u Vašem mjestu i gradu saznaju za nas i imaju priliku donirati za humane projekte i potrebite. Hvala svima što ste nam vjerovali do sada i što nam vjerujete i dalje.
Sve ideje i sponzorstva su dobrodošle. Javite nam se.

Sponsor možete biti i na način da nam donirate promotivne materijale svoje tvrtke ili tvrtke u kojoj radite (majice, kape, balone, kemijske....i sl.) a mi ćemo to ponjeti u Afriku za djecu.

Budite sponzor siromašnoj djeci bez roditelja i djeci u velikoj obitelji u Africi.
Preuzmite brigu o jednom djetetu i osjetite radost i sreću koju donosi učinjeno dobro djelo.
Od srca zahvaljujemo unaprijed svima!


"Ne možemo činiti velika djela, ali možemo činiti mala djela s puno ljubavi" - Majka Tereza